Защита на личните данни във Визия за София

В тази публикация искаме да обясним аспекти на дейността по създаването на Визия за София, във връзка с новия регламент за защита на личните данни GDPR (General Data Protection Regulation), който е в сила от 25 май 2018 г. за всички граждани на Европейския съюз. На първо място, за всички участници в събития на Визия за София от последните месеци, както и за всички, абонирали се на сайта за получаване на новини и актуализации за процеса ни на работа, съхраняваме техните имейл адреси. Тези адреси са събирани с активно съгласие на потребителите, в съответствие с изискванията на Регламента, и техните притежатели получават от нас навременна информация по проекта. Ако вече не сте, можете да се абонирате за нашия нюзлетър на страницата ни Участвай.

В следващите стъпки от създаването на Визия за София продължава анализа на досега събраната от екипа информация за състоянието на града и предстоят много проучвания, анкети, дискусии, събития, както и определяне на целите и приоритетите, които ще залегнат в споделената визия за развитието на града. Участието на всички заинтересовани страни и хора като Вас е изключително важно за създаването на устойчива и ефективна стратегия за развитие на града.

На страницата ни за Политика за данни ще откриете и информация за данните, които се обработват в следствие на събраната информация в експертната работа на екипа. Там сме описали подробно какви видове лични данни пазим, с каква цел, за какъв период, по какъв начин ги обработваме, както и пълна информация за Вашите права при събирането, съхранението и обработката на личните Ви данни.

Благодарим Ви за участието в създаването на споделена Визия за развитие на София!