Включете се в анкетата за „Гражданско участие

Каним Ви да участвате в първото анкетно проучване в инициативата Визия за София. Темата му е „Гражданското участие“, а отговорите ще се използват в обобщен вид за разработването на дългосрочна и споделена стратегия за развитие на София и крайградски територии. Някои въпроси включват отговор с „Да“ или „Не“, други позволяват отбелязването на повече от един отговор, а трети изискват твоето мнение в свободна форма. Анкетата отнема не повече от 10 минути.

За да участвате в анкетата, Ви молим да се регистрирате със своя e-mail. Той ще бъде използван единствено за целите на комуникация във връзка с „Визия за София“ по правилата, регламентирани от новия регламент за защита на личните данни GDPR (General Data Protection Regulation), който влиза в сила от 25 май 2018 г. за всички граждани на Европейския съюз. Достъп до него има само екипът на „Визия за София“.

Анкетата беше проведена пилотно по време на форума „Кариера с кауза“, но занапред предстои да се провежда само онлайн, с цел да достигне до повече и по-разнородни аудитории. Можете да я намерите в секция „Участвай“ на сайта на Визия за Софияhttps://vizia.sofia.bg/join/, където занапред ще бъдат добавяни още възможности за включване в процеса.

Благодарим Ви за отделеното време и ще се радваме да участвате и в следващите анкети и стъпки от създаването на Визия за София!