Дари от времето си за “София утре”

Екипът на Визия за София – дългосрочната стратегия за развитие на София и крайградските територии, обявява отворена покана за доброволци, които да се включат в екипа на изложбата “София утре”. Тя ще бъде представена от 8 октомври до края на ноември в Софийското ларго и ще покаже резултати от двугодишната работа по създаването на дългосрочната стратегия за развитие на Столична община – Визия за София. Изложбата ще очертава изчерпателно знанията за актуалното състояние на София, основните изследвания и изводите от тях, посоките за развитие на София и начините, по които те могат да бъдат постигнати. 

Ако споделяте каузата – да направим София едно по-добро място за живот, можете да се включите в това финално представяне на инициативата за развитие на Столична община. Всички доброволци ще получат тематично обучение и ще имат възможността да се запознаят с важната информация за града и перспективите пред него лично от екипа на инициативата. Задачата им ще е да посрещат посетителите на изложбата и да ги запознаят със съдържанието ѝ, както и дългосрочните цели за развитието на общината. Защото само обединените усилия на бизнес, политици, изследователи, неправителствени организации и възможно най-много граждани на столицата, могат да направят София по-добър град за живеене. Защото ние сме София и София зависи от нас!

Научете повече за изложбата ТУК.

Включете се в създаването на споделената и дългосрочна стратегия за развитие на София и крайградски територии. Станете част от екипа на “София утре”, като попълните формуляр за кандидатстване ТУК най-късно до 5-ти октомври и ние ще се свържем с вас за повече информация.