Визия за София стартира блог

От днес стартира официалният блог на Визия за София – инициатива, която си поставя целта да опише града, в който искаме да живеем, като включи в процеса максимално много заинтересовани страни. Блогът се поддържа от Екип Визия и ще служи за комуникацията на текущите новини в развитието на проекта, представяне на важните теми и експерти, които ще участват в създаването на Визията.

До броени месеци, блогът ще бъде надграден с пълноценна платформа за онлайн комуникация, която ще разполага с повече функционалности за събиране на информация и обратна връзка по темите в обхвата на Визията, визуализация на данни и изследвания, проследяване и участие в процеса и онлайн взаимодействие.

Очаквайте скоро новини за първите активации в работата по Визията и старитиране на процедура за избор на експерти, които ще работят по Темите в обхвата на Визия.

Не забравяйте да се запишете със своя и-мейл във формата отдясно, за да получавате новините, които ви интересуват, и да участвате в създаването на споделената Визия за бъдещето на София.